MIUč+ na Android

Instalace

V současné době jsou podporovány zařízení s operačním systémem android ve verzích  Jelly Bean (4.1-4.3), KitKat (4.4) a Lolipop (5.0). Pro provedení instalace programu Media Creator zvolte a stáhněte instalační balíček podle typu procesoru, který Vaše zařízení s Androidem používá.

Procesory ARM

Media Creator Student (Verze pro žáky)
https://mediacreator.cz/setups/android/mc2.apk

Media Creator Teacher (Verze pro učitele)
https://mediacreator.cz/setups/android/mc2_teacher.apk

Procesory x86 (CPU Intel Atom)

Media Creator Student (Verze pro žáky)
https://mediacreator.cz/setups/android/x86/mc2_x86.apk

Media Creator Teacher (Verze pro učitele)
https://mediacreator.cz/setups/android/x86/mc2_teacher_x86.apk

Další informace

Je třeba povolit instalaci aplikací z neznámých zdrojů (mimo Google Play market).

Pokud stažený apk balíček nejde spustit (nejde kliknout na tlačítko Instalovat), problém může být v systémové komponentě jako např.  Screen Filter, Battery Mixer apod. V tom případě ji zkuste vypnout a instalaci zopakovat.

Pro správné fungování některých multimédií je aktuálně třeba z Google Play doinstalovat prohlížeč FlashFox a volitelně přehrávač FLV Video Player.

Flash player

Podpora flash player pro android byla oficiálně ukončena. Media Creator se snaží sledovat tento trend a v blízké budoucí verzi nebude flash potřebovat. Do té doby je třeba některých animací flash player nainstalovat.

Nasměrujte webový prohlížeč na níže uvedenou adresu. Stáhněte a nainstalujte odpovídající verzi flash playeru pro android. Doporučujeme navíc nainstalovat a nastavit jako výchozí webový prohlížeč Dolphin (Google Play), ve kterém je integrace s flash playerem podporována.

Flash player pro Jelly Bean (android 4.1-4.3)
https://mediacreator.cz/setups/android/flash_player.apk

Flash player pro KitKat (android 4.4)
https://mediacreator.cz/setups/android/flash_player_kitkat.apk

Flash player pro Lolipop (android 5.0)
https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.browser.flashfox

Často kladené otázky

Aplikace se nespustila
Pokud Media Creator pro android nenastartuje (černá obrazovka), nebo zamrzne, spusťte správce úloh, aplikaci ukončete a spusťte znovu.
Správce úloh je na zařízeních bez HW kláves dostupný ve spodním systémovém panelu jako tlačítko se dvěma se překrývajícími obdélníky. Pro zařízení s HW klávesami je třeba dlouze podržet prostřední spodní tlačítko (Domů).

Aktualizace
Neustále pracujeme na vylepšování Media Creator pro android. O vydání zásadní aktualizace aplikace automaticky informuje. Pokud chcete zjistit, jestli byla vydána jiná aktualizace, nasměrujte webový prohlížeč na adresu jako při instalaci. Aktualizace zachová data, která máte v dané verzi Media Creator nainstalována.