^ Zpět na seznam

NOVINKA Knihovnička ke Slabikáři AMOS 3. a 4. sada

S Knihovničkou ke Slabikáři AMOS můžete
číst celé knížky již v průběhu 1. ročníku.

Vážení vyučující,

na základě pozitivních ohlasů na první dvě sady Knihovničky ke Slabikáři AMOS jsme pokračovali v tvorbě a právě vydali 9 nových knížek, které najdete ve 3. a 4. sadě:

Zveme Vás na:

online autorské představení 3. a 4. sady

Aktuální informace na webu AMOS

Aktuální informace na webu AMOS

3 komentáře pro “NOVINKA Knihovnička ke Slabikáři AMOS 3. a 4. sada”

  1. Mirka napsal(a):

    Máme za sebou první čtenářskou dílnu. Pracovali jsme ve skupinách, nejprve s obrázkovou osnovou. Pak jsem četla text já a probíhala kontrola osnovy, reagovali jsme na zranění…. Pak si děti četly ve skupinách, někde se střídaly, jiné si chtěly přečíst samotné. No a z celého vyšel dobrovolný úkol, co už jsem vařil s maminkou. To odpoledne téměř každý pomáhal s večeří, aby druhý den mohl vyprávět svůj postup…., někdo přinesl i vzorek:). Krásná práce, která všechny moc bavila

  2. Adéla napsal(a):

    Doma máme teď už druhačku a předškoláka. V době, kdy se dcera učila číst, jsme hledali, co by si mohla přečíst, aby nemusela dokola číst jen ve slabikáři, což už pak uměla zpaměti. Tyhle knížečky bychom v té době velmi ocenili. Teď je ve druhé třídě, patří k pokročilejším čtenářům, ale knížky se jí moc líbí a čte je svým mladším bratrům, kteří mohou doplňovat některá slova podle obrázků. Příběhy jsou krátké, jednoduché, vhodné pro začínající čtenáře (1. a 2. třída), se slovní zásobou a velikostí písmenek odpovídající čtenářským dovednostem, což je obdivuhodné.

  3. Jarmila napsal(a):

    Dostala jsem letos možnost využít knihovničky a zároveň mi přišli do první třídy dva úplní čtenáři. Zatím jsem využila pro ně na domácí čtení, mají radost, že přečtou celou knížku za den, krátce s nimi proberu druhý den obsah, o čem to bylo. Pro ostatní je to motivace, proč trénovat čtení a už se těším, až využijeme první “knížky” všichni po dokončení Živé abecedy.

Nechat vzkaz